Домаћинство Милогошће

Домаћинство Милогошће се налази у селу Мионица на 9 км од Косјерића, на падинама Дивчибара и надморској висини од 670м. Велика пространства борове и брезове шуме прошарана су цветним пропланцима пуним лековитог биља па се ово домаћинство традициално бави пчеларством скоро 100 година. Боравак у природи пружиће Вам могућност за шетње, рекреацију, бављење спортом, могуцност лова, риболова, брање шумских плодова и лековитог биља као и многе друге рекреативно – забавне планинске активности.

milogosce seoski turizam smestaj dvoriste milogosce seoski turizam smestaj dvoriste

Срдачно и гостољубиво домаћинство Милогошће од 2004. године дочекује госте из свих крајева Србије као и из иностранства који се и дан данас враћају.

Домаћинство Милогошће услужиће Вас мноштвом укусних народних специјалитета која сами припемају. Од вредних домаћица по жељи можете и научити како се спремају и нека заборављена јела, а са њима се можете се договорити и о времену и начину исхране. Овде можете уживати у домаћем сиру и кајмаку, млеку, пршути,разним јелима од меса, пасуљу, сарми, похованим јелима, многобројним салатама и десертима, а све то направљно је и узгајано у овом домаћинству.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Домаћинство Милогошће располаже са пет трокреветних соба у првој категори које поседују купатила, балконе и бежични интернет. Заједнички простор за госте је сала капацитета 40 особа са кухињом и мокрим чвором.

milogosce-seoski-turizam-smestaj-17 milogosce-seoski-turizam-smestaj-1

Уз богату трпезу састављену од јела које су припремале Ваше баке, предивне пределе и потпуни конфор овог домаћинства учиниће Ваш боравак незаборавним.

milogosce-zahvalica_06 milogosce-zahvalica_12

Don't be shellfish...Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr