Domaćinstvo Milogošće

Domaćinstvo Milogošće se nalazi u selu Mionica na 9 km od Kosjerića, na padinama Divčibara i nadmorskoj visini od 670m. Velika prostranstva borove i brezove šume prošarana su cvetnim proplancima punim lekovitog bilja pa se ovo domaćinstvo tradicialno bavi pčelarstvom skoro 100 godina. Boravak u prirodi pružiće Vam mogućnost za šetnje, rekreaciju, bavljenje sportom, mogucnost lova, ribolova, branje šumskih plodova i lekovitog bilja kao i mnoge druge rekreativno – zabavne planinske aktivnosti.

milogosce seoski turizam smestaj dvoriste milogosce seoski turizam smestaj dvoriste

Srdačno i gostoljubivo domaćinstvo Milogošće od 2004. godine dočekuje goste iz svih krajeva Srbije kao i iz inostranstva koji se i dan danas vraćaju.

Domaćinstvo Milogošće uslužiće Vas mnoštvom ukusnih narodnih specijaliteta koja sami pripemaju. Od vrednih domaćica po želji možete i naučiti kako se spremaju i neka zaboravljena jela, a sa njima se možete se dogovoriti i o vremenu i načinu ishrane. Ovde možete uživati u domaćem siru i kajmaku, mleku, pršuti,raznim jelima od mesa, pasulju, sarmi, pohovanim jelima, mnogobrojnim salatama i desertima, a sve to napravljno je i uzgajano u ovom domaćinstvu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domaćinstvo Milogošće raspolaže sa pet trokrevetnih soba u prvoj kategori koje poseduju kupatila, balkone i bežični internet. Zajednički prostor za goste je sala kapaciteta 40 osoba sa kuhinjom i mokrim čvorom.

milogosce-seoski-turizam-smestaj-17 milogosce-seoski-turizam-smestaj-1

Uz bogatu trpezu sastavljenu od jela koje su pripremale Vaše bake, predivne predele i potpuni konfor ovog domaćinstva učiniće Vaš boravak nezaboravnim.

milogosce-zahvalica_06 milogosce-zahvalica_12

Don't be shellfish...Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr